Groepsaccommodatie 't Noorderlicht

Kloosterpad 1, 9164 KX, Buren
 • 60 personen
 • 8 slaapkamers
 • Buren
 • Wifi
 • Rolstoelvriendelijk
 • Huisdieren in overleg
of bel 06-51462991

Groepsaccommodatie 't Noorderlicht

 • Groepsaccommodatie 't Noorderlicht is in 2009 nieuw opgebouwd, heeft een groene stroom installatie en is Wadden educatief ingericht, royaal van opzet en biedt voor ieder ruimte om te ontspannen. Onze accommodatie ligt aan de rand van het dorp Buren , op 5 minuten van het Wad waar wadlooptochten georganiseerd worden. Een supermarkt, fietsverhuur, snackbar en pizzeria, souvenirwinkel, pinautomaat, binnen zwembad, bowlingbaan en post.nl zijn binnen een paar minuten te bereiken, net als het Noordzeestrand en bos.  'T Noorderlicht is ingericht voor groepen van 25 tot 60 personen. Natuurlijk zijn kleinere groepen ook van harte welkom. 't Noorderlicht wordt centraal verwarmd en heeft boven in de slaapkamers en in alle sanitaire ruimtes vloerverwarming. Internet is beschikbaar.
  Op de begane grond is de  royale recreatie-/eetzaal met tafels, stoelen, kleine bar, schoolbord en LCD-tv, een garderobe, een serre met een gezellige zithoek en kleuren grootbeeld LCD-tv, een compleet ingerichte professionele  keuken en twee sanitaire ruimtes met douchecabines, wastafels en toiletten met vloerverwarming.
  De bovenverdieping omvat zes tot acht slaapkamers met stapelbedden en bestaan uit  drie 8-persoonskamers, één 6-persoonskamer en twee 12-persoonskamers, Verder zijn nog twee luxe kamers aanwezig voor 8 - 10 personen die voorzien zijn van een eigen douche, toilet en wastafel alsmede een keuken met kookplaat en koelkasten.
  Rondom de groepsaccommodatie is een ruime door bomen omgeven tuin met picknick tafels.  En een groot speelveld  met voetbaldoelen, volleybalveld, vogelnestschommel en een 30 meter kabelbaan, tafeltennis aanwezig.

Voor grotere groepen die meer ruimte willen gebruiken is onze accommodatie "Licht der Zee" uiterst geschikt.  In deze accommodatie is veel ruimte op de begane grond en heeft binnenshuis geen drempels. Wi-Fi is aanwezig  De eet/recreatiezaal heeft een groot beeldscherm en een gezellige bar met sfeerverlichting. De keuken is professioneel ingericht en er is een tweede oven voor afbakbroodjes, ovenschotels of pizza. In de woonkamer is het mogelijk je met een klein gezelschap terug te trekken. Het sanitair is voorzien van vloerverwarming. In deze accommodatie zijn 10 slaapkamers van verschillende grote aanwezig. Voor mensen met een beperking of meer privé zijn er kamers met eigen badkamer en keuken. vraag naar de mogelijkheden.
 • Wilt u met meer personen komen, dan kunt u beide groepsaccommodaties Licht der Zee en 'T Noorderlicht boeken. Samen is er plaats voor 180 personen.
 • Beide huizen is zelfverzorging of is half/volpension mogelijk.
We kunnen ook een volledig arrangement voor u verzorgen, bestaande uit: fietsen, bagage bij de accommodatie bezorgen, trekkertocht op plate wagens, Korren, Wadd'n schat speurtocht, gebruik van een Waddenkist met opdrachten, Wadlopen, Met de boot op bezoek naar de Zeehonden, Vuurtoren klimmen, kampvuur op strand. Vraag naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee om uw verblijf te veraangenamen.

  Adres & Contactgegevens

  • Kloosterpad 1
  • Buren
  • 06-51462991
  uploads/users/35/img-8631-noorderlicht.jpg
  Vraag een prijsopgaaf aan

  Deze accommodatie bevat geen beschikbaarheidskalender, u kunt wel een prijsopgave aanvragen.

  Vraag een prijsopgaaf aan
  06-51462991 Prijsopgaaf

  Deze accommodatie bevat geen beschikbaarheidskalender, u kunt wel een prijsopgave aanvragen.

  Prijsopgaaf