Groepsverblijf 't Oastind

Kooiplaats 1, 9164 KN, Buren
 • 80 personen
 • 11 slaapkamers
 • Buren
 • Wifi
of bel 0519 542428

Groepsverblijf 't Oastind

U bent hartelijk welkom op de Kooiplaats, een buurtschap zo’n 1,5 km ten oosten van het dorp Buren. Onze accommodatie biedt uitstekend plaats aan groepen van 20-80 personen. De ligging van onze groepsaccommodatie is heel bijzonder.
 
Natuurlijk heeft u in deze kampeerboerderij alle ruimte voor uzelf. Wij verhuren uitsluiten aan 1 gezelschap zodat u van anderen geen overlast heeft. Op het speelveld heeft u alle mogelijkheden om te voetballen, volleyballen, badmintonnen of noemt u maar op. Mocht het zo zijn dat het weer tegenvalt dan is het dagverblijf groot genoeg om te tafeltennissen of andere spelletjes te doen. Het is natuurlijk echt genieten in de natuur die u direct naast de deur vindt.  Het strand is op loopafstand van ongeveer 15 minuten, de Waddenzee op loopafstand van ongeveer 10 minuten.

Naast uitstekende nieuwe sanitaire voorzieningen die recent zijn gerealiseerd vindt u ook een volledig ingerichte keuken. Er zijn in totaal 8 toiletten en 7 douches beschikbaar. 
Koken is voor uw gezelschap eigenlijk een ontspanning. De keuken is volledig ingericht keuken met alle inventaris zoals; 8 pits gasfornuis met oven, industriebrander, vriezer, koelkasten, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, snijmachine, wasmachine, serviesgoed, bestek en pannen. De plaatselijke supermarkten in Buren en Nes zijn, na afspraak, altijd genegen om uw boodschappen te bezorgen. Verder is het verblijf op basis van zelfverzorging.

Geniet u met uw gezelschap van de rust en ruimte in onze groepsaccommodatie, hier kunt u zich vrij en ongestoord bewegen. Ook de musea, het zwembad, recreatiegebied De Vleyen en andere culturele en sportieve gebeurtenissen zijn altijd leuk om te bezoeken. Op een afstand, welke van het dorp Hollum tot de Kooiplaats  zo’n 17 kilometer bedraagt, is in principe alles dichtbij. 

De slaapzalen/kamers die wij in onze groepsaccommodatie hebben zijn verdeeld in een begane grond gedeelte en een bovenetage. 
 
Beneden zijn:
3 slaapkamers met 4 stapelbedden 
2 slaapkamers met 3 stapelbedden

Boven zijn:
1 slaapkamer met 6 stapelbedden
1 slaapkamer met 4 stapelbedden
1 slaapkamer met 8 stapelbedden

Boven het keukengedeelte:
2 kamers met 3 éénpersoons bedden 
1 kamer met 2 eenpersoons bedden 
alsmede een toilet en een douche.

De ruime recreatie/eetzaal, met een fantastisch uitzicht tot aan de zeedijk, is voorzien van een apart afwas/spoelgedeelte. Ook is een tafelvoetbalspel en een tafeltennisspel aanwezig. Op het speelveld heeft u alle mogelijkheden om te sporten. Het speelveld is voorzien van een volleybalnet, voetbaldoelen en een basketbalnet.

't Oastind voldoet aan alle vereisten op het gebied van brandveiligheid. Het verblijf is op basis van zelfverzorging. U dient zelf een slaapzak/dekbed, onderlaken/ hoeslaken en kussensloop mee te nemen. Ook voor thee- en keukendoeken dient u zelf te zorgen.

Wij hopen u en uw gezelschap te mogen begroeten op een bijzonder eiland, maar vooral op een heel bijzondere locatie... 't Oastind !  

  Adres & Contactgegevens

  • Kooiweg 11
  • Buren Ameland
  • 0519 54 24 28
  uploads/users/25/dsc00774.JPG
  Vraag een prijsopgaaf aan

  Deze accommodatie bevat geen beschikbaarheidskalender, u kunt wel een prijsopgave aanvragen.

  Vraag een prijsopgaaf aan
  0519 542428 Prijsopgaaf

  Deze accommodatie bevat geen beschikbaarheidskalender, u kunt wel een prijsopgave aanvragen.

  Prijsopgaaf