Kamphuis Elzenhoeve

Willibrordusstraat 2b, 9164 KV, Buren
 • 60 personen
 • 9 slaapkamers
 • Buren
 • Wifi
 • Huisdieren in overleg
of bel +31519542721

Kamphuis Elzenhoeve

Kamphuis Elzenhoeve is een groepsverblijf aan de rand van het dorp Buren. Het is geschikt voor groepen van twintig tot maximaal zestig personen. Deze personen hebben de beschikking over een volledig ingerichte keuken, diverse slaapzalen en kamers, een ruime eetzaal/recreatieruimte en een mooie speelweide. Binnen een straal van honderd meter van onze kampeerboerderij bevindt zich een supermarkt, snackbar en restaurant. Ook het strand en het Wad zijn te voet te bereiken.

Slaapverblijven
Binnen het kamphuis bevinden zich verschillende slaapzalen. Op deze manier kunt u altijd een geschikte indeling maken voor uw groep, denk aan bijvoorbeeld een scheiding tussen jongens en meisjes of tussen verschillende gezinnen tijdens een familieweekend. 

De volgende kamers zijn beschikbaar:
- 1 x achttien personen
- 1 x twaalf personen
- 2 x acht personen
- 1 x vier personen
- 2 x drie personen
- 2 x twee personen

De grotere kamers bestaan uit stapelbedden en in de kleine kamers staan eenpersoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van bedlinnen en een kussen. Voor een slaapzak dient zelf gezorgd te worden. Op alle kleine slaapkamers zijn wasbakken aanwezig. In het gebouw zijn verder in totaal vijf douches en zeven toiletten te vinden, verdeeld over drie blokken.

Keuken
Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over een ruime, volledig ingerichte keuken. Ook kunt u gebruik maken van de aanwezige wasmachine en droger. Het verblijf is alleen te boeken op basis van zelfverzorging.

Eetzaal
Naast de keuken bevindt zich een ruime eetzaal. Deze zaal is opgedeeld in een gezellige ruimte met banken en stoelen, om 's avonds lekker even te zitten en aan de andere kant is ruimte om met zestig personen te eten of recreatief bezig te zijn. 
Verder is er een kleine ruimte met televisie en extra diepvries aanwezig. Ook hier staan nog enkele zitbanken. 

Speelweide
Bij het kamphuis bevindt zich een grote speelweide van ruim 2500 m2. In deze weide kunnen diverse sporten beoefend worden. Er zijn twee voetbaldoelen aanwezig, een volleybalnet, een tafeltennistafel, diverse schommels en een wip. 
Verder kunt u buiten gebruik maken van tuinstoelen en is er een barbecue aanwezig voor een gezellige avond. Ook hangt er een waslijn voor uw natte goed.

  Adres & Contactgegevens

  • Willibrordusstraat 2b
  • Buren Ameland
  • +31519542721
  Vraag een prijsopgaaf aan

  Deze accommodatie bevat geen beschikbaarheidskalender, u kunt wel een prijsopgave aanvragen.

  Vraag een prijsopgaaf aan
  +31519542721 Prijsopgaaf

  Deze accommodatie bevat geen beschikbaarheidskalender, u kunt wel een prijsopgave aanvragen.

  Prijsopgaaf