Groepsaccommodatie Paradiso

Hoofdweg 8, 9164 KL, Buren
 • 60 personen
 • 8 slaapkamers
 • Buren
 • Wifi
 • Huisdieren in overleg
of bel +31519 542624

Groepsaccommodatie Paradiso

Paradiso is moderne stijlvolle groepsaccommodatie die in het centrum van het dorpje Buren ligt. De accommodatie biedt plaats voor 60 personen. Hoewel de ligging midden in het centrum is, beschikt u over veel privacy door het 2000m2 grote speelveld wat naast de accommodatie ligt. Het gebouw beschikt over een dagverblijf c.q. eetzaal, een zitkamer, een ruime keuken, een magazijn, twee sanitaire ruimten en acht slaapkamers. Wanneer u met een groep voor korte of langere tijd op het waddendiamant Ameland wilt verblijven, biedt groepsaccommodatie Paradiso uitkomst. De accommodatie is het gehele jaar geopend en is geschikt voor groepen van uiteenlopende aard. Het leent zich uitstekend voor groepsvakanties, familie en vrienden, re√ľnies en vergaderingen. Er is natuurlijk in het hele gebouw wifi aanwezig .
De accommodatie is comfortabel, doelmatig ingericht en beschikt over een extra speelruimte met o.a. een tafeltennisspel, twee tafelvoetbalspelen. Voor de kleinste kinderen verzorgen wij in overleg voor passend meubilair zoals een bedje en/of kinderstoel. Door de ideale ligging kunnen kinderen veilig spelen. Voor de kleintjes zijn en schommels en is er een zandbak.  Voor de iets groteren is er een voetbal- en volleybalveld en kunt u ook nog even basketballen. Daarnaast is er genoeg terrein over voor andere spellen.
Voor de liefhebbers staat er een grote barbecue waar met gemak voor de hele groep het vlees op klaar gemaakt kan worden.
Kortom: een leuke accommodatie met veel gemakken op een mooie plaats met nog veel meer mogelijkheden in de buurt.

  Adres & Contactgegevens

  • Hoofdweg 8a
  • Buren Ameland
  • 31519 542624
  Vraag een prijsopgaaf aan

  Deze accommodatie bevat geen beschikbaarheidskalender, u kunt wel een prijsopgave aanvragen.

  Vraag een prijsopgaaf aan
  +31519 542624 Prijsopgaaf

  Deze accommodatie bevat geen beschikbaarheidskalender, u kunt wel een prijsopgave aanvragen.

  Prijsopgaaf