Waddenzicht en de Buurderij Maximaal 24 personen

Pastoor Scholtenweg 24-24a, 9164 KK, Buren
 • 24 personen
 • 10 slaapkamers
 • Buren
 • Wifi
 • Huisdieren in overleg
 • Volledige verzorging
of bel 0519 554652 / 06 122 66 007

Waddenzicht en de Buurderij Maximaal 24 personen

Waddenzicht Deze prachtige landelijk gelegen 2 onder één kap woonboerderij (Waddenzicht en de Buurderij) ligt aan de rand van de dorpskern Buren op Ameland.
Waddenzicht beschikt over 5 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 12 personen, inclusief kinderen en baby´s.

De woning heeft 12 één-persoons boxspring bedden. Kinderbedjes zijn aanwezig.
Waddenzicht is geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht .
Nieuwe luxe inbouwkeuken met 6 pits gas kookplaat, elektrische hete-lucht oven, vaatwasser, grote koelkast/vriezer, magnetron, koffie en Senseo apparaat en diverse kleine keukenapparaten.

Compleet nieuw ingerichte slaapkamers met comfortabele 1 persoons boxspring bedden (80x200cm) en het geheel is CV verwarmd.

Twee 1 persoons boxspring bedden hebben een afmeting van 90x 210 cm.
 
Waddenzicht is sfeervol ingericht met ruime eethoek, comfortabel meubilair , sfeerkachel, LCD TV met 50 digitale TV zenders Radio CD-DvD speler en een wasmachine en droger.

Gratis draadloos (Wifi) en vast internetgebruik

  De Buurderij

Woonboerderij de Buurderij is de achterzijde van Waddenzicht. De Buurderij beschikt over 5 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 12 personen, inclusief kinderen en baby´s. De woning heeft 12 één persoons box spring bedden met één persoons dekbed en kussen. De Buurderij is geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht. De woning heeft een sfeervolle woonkamer met ruime eethoek, comfortabel meubilair, sfeerkachel,LCD TV met 50 TV zenders, DVD en Radio-CD speler. Twee kinderstoelen en campingbedjes zijn gratis beschikbaar. Wasmachine en droger. De woning is geheel centraal verwarmd en heeft een volautomatische brandmeldinstallatie voor uw veiligheid. Jaarlijks controle van het waterleidingsysteem op legionella besmetting. Ruime luxe inbouwkeuken met 6 pits gas kookplaat, elektrische hete lucht oven, vaatwasser, grote koelkast/vriezer, magnetron, koffie en senseo en diverse kleine keukenapparaten etc. Moderne badkamers, 3 toiletten en een 6 persoons Finse Sauna. Gratis draadloos (Wifi) en vaste internetgebruik.  

  Adres & Contactgegevens

  • Achterdijken 28
  • Nes Ameland
  • 06122 66 007
  uploads/users/60/dsc02391.JPG
  Vraag een prijsopgaaf aan

  Deze accommodatie bevat geen beschikbaarheidskalender, u kunt wel een prijsopgave aanvragen.

  Vraag een prijsopgaaf aan
  0519 554652 / 06 122 66 007 Prijsopgaaf

  Deze accommodatie bevat geen beschikbaarheidskalender, u kunt wel een prijsopgave aanvragen.

  Prijsopgaaf