Groepshuys Koudenburg

Oosterhiemweg 42, 9161 cz, Hollum
 • 36 personen
 • 7 slaapkamers
 • Hollum
of bel 0031-(0)519-554367

Groepshuys Koudenburg

Het Groepshuys is compleet vernieuwd. Het is een sfeervol en rookvrij verblijf, geschikt voor families, verenigingen, bedrijven en clubs. Het is minder geschikt voor rolstoel-
gebruikers. 

Centraal verwarmd en voorzien van alle gemak, zoals een comfortabele zithoek met flatscreen en stereo, 2 royale eettafels met stoelen en 2 toiletten, biedt het een gastvrij verblijf aan jong en oud. De moderne keuken is voorzien van afwasmachine, magnetron, 6 pits fornuis met gasoven en een grote koelkast. In de accommodatie vindt u 5 slaapkamers elk voor 4 personen. In elke slaapkamer staan 2 stapelbedden voorzien van matras, hoofdkussen en dekbed. Het verblijf is geschikt voor gezelschappen van 10-20 personen, in overleg uit te breiden tot 36 personen.
Zie de plattegrond. U huurt het Groepshuys in z’n geheel af voor uw gezelschap. Het verblijf is alleen open in de periode van 1 april  tot 31 oktober.

U kunt zelf kussenslopen, dekbedovertrekken en hoeslakens meenemen of u kunt bedlinnen- en/of handdoeksets huren op Koudenburg. U dient dit wel van te voren te reserveren.

Opmerking: er zijn 2 toiletten, douchen kan gratis in het verwarmde toiletgebouw op het terrein.

 • Gezelschapsarrangment

  Een welkomstdrankje in gezellige, op het Parc gelegen A.G.’s pub 2 x een overnachting en 2 x een ontbijt Fietsen tijdens uw verblijf, geplaatst bij de boot of aanwezig op Koudenburg Bagagevervoer van en naar de boot Een gezellige barbecue op zaterdag avond op het overdekte terras bij de A.G.’s Pub (p.p. bestaande uit 2 stokjes saté, 1 hamburger, filetlapje, stokbrood en kruidenboter, diverse sauzen, frisse salade, huzarensalade en vruchtencocktail). U bedient deze avond zelf de barbecue.

 • Adres & Contactgegevens

  Vraag een prijsopgaaf aan

  Deze accommodatie bevat geen beschikbaarheidskalender, u kunt wel een prijsopgave aanvragen.

  Vraag een prijsopgaaf aan
  0031-(0)519-554367 Prijsopgaaf

  Deze accommodatie bevat geen beschikbaarheidskalender, u kunt wel een prijsopgave aanvragen.

  Prijsopgaaf